Homepage    News    Subscribe      
Chocolate Every Day
Overall rating:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Your rating:
Login to rate
Your game is loading 10 (click here to skip)
Game info
Chocolate Every Day
12 plays
Date added: 2015-07-29
Description: Шоколад всеки ден.
В тази вълнуваща игра, можете да изберете за себе си един от двата режима. Създаване на режим на шоколад - това можете да създадете не само шоколад, но също така и да се получи романтично прогнози за всеки ден. Режим A Recipe, вие ще имате възможност да се готви най-вкусните шоколад рецепта Джейн. Изберете подходящия режим и кликнете на съответния бутон.
Когато изберете Създаване на шоколад, а след това да бъдат готови да се учат една романтична предсказание, че ще получите след готвене шоколад. Кликнете с мишката върху бутона с датата, и след това щракнете върху Start и отидете до кухнята с Джейн.
Кухнята Jane има всичко необходимо, за да готвя шоколад. Намира се в долната част на таблицата с необходимите елементи и съставки. Червените стрелки сочат към последователността върха - свалете го внимателно. Веднага след като стрелката ще сочи към следващия елемент, щракнете върху нея с мишката. Също така - podkazka стрелки показват посоката, в която е необходимо да се смесват шоколадовата маса -. Следвайте инструкциите и след това да го направя така
На върха е лента с инструменти, която показва последователността на процеса на готвене. Кръгът на звездите, също показва какво ще бъде следващото нещо.
След като шоколадът е готов, да го излее в калъпи, избран по-рано, като кликнете върху формата. След това изберете плънката и я оплете в шоколада и отново готова да излее шоколад. Остава да сложиш бонбони в хладилника, изчакайте 3 секунди, готово - шоколадови готови. Сложете го в чиния, като кликнете с мишката върху формуляра и след това се украсяват по желание.
След като направите това, кликнете върху малката сърцето на дясно и се пристъпи към избор на опаковки. Преместване в малка кутия с бонбони, като щракнете върху тях с мишката и кука вложка. Сега украсяват кутията с цветна хартия, украсяват лък и изберете знак съобщение.
И накрая, най-важното нещо! Кликнете върху бутона, разположен в долната част и можете да получите резултат от вашата "шоколад роман" - предсказване готов
Имайте предвид, че можете да получите прогнози само веднъж на ден! Но, можеш да се върнеш утре. На ваше разположение е календар, който винаги можете да разберете какво можете да очаквате днес.
Ако сте решили да играят режим рецепта, кликнете върху основното меню и преминете към Джейн. В този режим, тя ще ви покаже как да се готви най-вкусните лакомства - шоколад. Тук можете да изберете гарнитурата, за да украсят шоколадови глазури и различни сладкиши. Ще научите всички подробности за пакета и може дори да вземете декорации за нея. Желаем ви приятно прекарване и нека вашите прогнози ще бъдат най-романтичните
Как да играем на играта:!
Играйте с мишката.

Оригинално име: Chocolate Every Day


Instructions: Cooking Cake
Comments
Log-in to add a comment
More games
Hamster Restaurant 2
Мечтали ли сте да създавате свой собствен ресторант, или про…
6  Rating starRating starRating starRating starRating star  

Perfect Wedding Cake Decoration
Категорија - Игри с Готвене Игра Опис: Най-красива тристеп…
273  Rating starRating starRating starRating starRating star  

Cafeteria
 Game - кафене. В тази игра трябва да помогне тя да обслужва пов…
11  Rating starRating starRating starRating starRating star  

Pasta With Cream Cheese
Pasta - това е една от най-печелившите от гледна точка на хранит…
37  Rating starRating starRating starRating starRating star  

Natasha And Shop
 "Наташа и магазин" Наташа работи в този интересен мага…
42  Rating starRating starRating starRating starRating star  

Banana Muffins Sarah
Сара отново в шок, но тъй като създателите на тази игра онлай…
102  Rating starRating starRating starRating starRating star  

Cobbler
Лято на нашите имоти зреят различни вкусни плодове и зеленч…
15  Rating starRating starRating starRating starRating star  

Cafes In Japan
 Кафенета в Япония. Кликнете с мишката върху бутона Play / пиес…
14  Rating starRating starRating starRating starRating star